×

O nama

O nama

Istorijat

Istorijat

Kompanija Milami je osnovana 1967. godine kao porodična radionica „Mišić“. Sa velikim iskustvom, stručnošću i zalaganjem idemo ka velikom jubileju POLA VEKA postojanja.

„Milami“ čini tim ljudi koji svakodnevno, vrlo predano i sa velikom strašću, radi na tome da stopala vaših mališana nose najkvalitetniju anatomsku obuću koja postoji na tržištu.

Naše proizvode možete pronaći, lakše nego ikada, u više od 500 maloprodajnih objekata širom Srbije i regiona.

Kvalitet, udobnost i moderan dizajn su naše glavne preporuke kojima smo zadobili poverenje nekoliko generacija roditelja.

Budite još jedna u nizu tih generacija i dozvolite da koračamo zajedno kroz detinjstvo vaših mališana.


Filozofija

Filozofija

Dečije stopalo se neprestano razvija – od trenutka kada dete propuzi, do kasnih tinejdžerskih dana. Zato je potrebno obezbediti mu adekvatnu potporu za pravilan razvoj.

„Milami“ se ponosi činjenicom da godinama, strastveno, brine o zdravlju dečijih stopala tokom čitavog razvojnog perioda. Veoma smo posvećeni u edukaciji roditelja kako bi u svakom trenutku znali šta je najvažnije pri kupovini obuće za decu i kako da napravite pravi izbor.

Odgovarajućim veličinama, stilom i udobnošću doprinosimo srećnom i zdravom detinjstvu vaših mališana, koji su, noseći Milami obuću, za korak ispred svih.


Zašto mi?

Zašto mi

Na nama je da ponudimo najbolje, a vi ćete sigurno napraviti pravi izbor za vašeg mališana.

  • -U eri potrošačkog društva konkurencija je velika i raznovrsna, zato se Milami trudi da odgovori na sve nove izazove i usavršavajući svoje proizvode potpuno zadovolji potebe jednog savremenog deteta.
  • -Pred vas iznosimo ogroman izbor dečijih cipela, patika, čizmi, sandala, patofni i papuča, kako hodajućih, tako nehodajućih za one najmlađe.
  • -Izrađujemo obuću idealnih dimenzija u više različitih kalupa
  • -Većina naše obuće je od najfinijih materijala i postavljena tako da će stopalu vašeg deteta omogućiti da diše.
  • -Za one živahnije, koji vole više sneg ili šljapkanje po baricama, tu je veliki izbor vodootpornih čizmi i cipela.
  • -Ono što je važno za vas kao roditelja još je važnije za nas kao proizvođača. Odaberite Milami obuću za svoje dete i budite sigurni da smo je napravili kao za naše dete.

     

Proizvod je dodat u korpu