Summer Violet love

šifra artikla: 114-8love

1.850,00 din

odaberite veličinu
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
KOLIČINA
dodaj u LISTU ŽELJA
Podeli sa
prijateljima
Summer sive dečije patofnice sa temom astronauta kao dezenom.
Summer serija dečijih patofnica urađena je sa fiksiranjem stopala pomoću čičak trake. Veoma je fleksibilna i lagana. Napravljena je po ugledu na sandale sa dosta malih otvora sa strane stopala kako bi noga mogla što bolje da ''diše'' tokom toplih dana.

Inspirisani prirodnim, komfornim I zdravim koracima naše patofne su anatomski oblikovane tako da prate prirodni oblik stopala. One čuvaju dečija stopala I pružaju stabilnost pri hodanju. Ove patofnice se izdvajaju po svojoj eleganiciji, prelepim bojama i dezenima. Pored ovoga one I pomažu zdrav razvoj dečijih stopala.

Kako bi obezbedili maksimalnu udobnost I stablnost ova serija patofnica urađena je od veoma fleksibilnih materijala, sadrži anatomski ulozak, neklizajući đon, napravljene su od prave kože i sadže kožni mirišljavi uložak za bolje prijanjanje  i očuvanje svežine stopala.
Anatomski ulozak

Anatomski ulozak

Anti slip

Anti slip

Kozni ulozak

Kozni ulozak

mirisljavi ulozak

mirisljavi ulozak

super flexibile

super flexibile

karakteristike prozivoda:

Anatomski ulozak Anti slip Kozni ulozak mirisljavi ulozak super flexibile
odgovarajuća obuća
za vaše dete
Kako bi Vam pomogli da ispravno odredite obuću za Vaše najdraže ovde mozete videti i pročitati korak po korak uputstva
kalkulator
veličina
Vrednosti koje ste dobili prateći naše uputstvo unesite u naš kalkulator i dobićete pravu veličinu obuće za Vaše najmladje.
uputstvo za
odabir veličina
Odštampajte naše uputstvo za određivanje pravog broja i pratite jednostavna korak po korak uputstva koja ovaj dokument sadrži.
×