Summertime pink

šifra artikla: 139-10

OPIS PROIZVODA

Summertime serija dečijih patofnica urađena je sa fiksiranjem stopala pomoću sistema alke i čičak trake. U odnosu na Summer seriju ima ojačanje i na prstima. Veoma je fleksibilna i lagana. Napravljena je po ugledu na sandale sa dosta malih otvora sa strane stopala kako bi noga mogla što bolje da ''diše'' tokom toplih dana.

Inspirisani prirodnim, komfornim I zdravim koracima naše patofne su anatomski oblikovane tako da prate prirodni oblik stopala. One čuvaju dečija stopala I pružaju stabilnost pri hodanju. Ove patofnice se izdvajaju po svojoj eleganiciji, prelepim bojama i dezenima. Pored ovoga one I pomažu zdrav razvoj dečijih stopala.

Kako bi obezbedili maksimalnu udobnost I stablnost ova serija patofnica urađena je od veoma fleksibilnih materijala, sadrži anatomski ulozak, neklizajući đon, sadže kožni uložak za bolje prijanjanje.
 
karakteristike prozivoda:

Anatomski ulozak Anti slip Kozni ulozak super flexibile best seller
CENA: 1999.00 din
odaberite veličinu
KOLIČINA
dodaj u korpu
Podeli sa
prijateljima
Oceni proizvod
dodaj u LISTU ŽELJA
odgovarajuća obuća
za vaše dete
Kako bi Vam pomogli da ispravno odredite obuću za Vaše najdraže ovde mozete videti i pročitati korak po korak uputstva
kalkulator
veličina
Vrednosti koje ste dobili prateći naše uputstvo unesite u naš kalkulator i dobićete pravu veličinu obuće za Vaše najmladje.
uputstvo za
odabir veličina
Odštampajte naše uputstvo za određivanje pravog broja i pratite jednostavna korak po korak uputstva koja ovaj dokument sadrži.
×