Summertime pink love

šifra artikla: 139-10l

1.999,00 din

odaberite veličinu
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
KOLIČINA
dodaj u LISTU ŽELJA
Podeli sa
prijateljima
Summertime serija dečijih patofnica urađena je sa fiksiranjem stopala pomoću sistema alke i čičak trake. U odnosu na Summer seriju ima ojačanje i na prstima. Veoma je fleksibilna i lagana. Napravljena je po ugledu na sandale sa dosta malih otvora sa strane stopala kako bi noga mogla što bolje da ''diše'' tokom toplih dana.

Inspirisani prirodnim, komfornim I zdravim koracima naše patofne su anatomski oblikovane tako da prate prirodni oblik stopala. One čuvaju dečija stopala I pružaju stabilnost pri hodanju. Ove patofnice se izdvajaju po svojoj eleganiciji, prelepim bojama i dezenima. Pored ovoga one I pomažu zdrav razvoj dečijih stopala.

Kako bi obezbedili maksimalnu udobnost I stablnost ova serija patofnica urađena je od veoma fleksibilnih materijala, sadrži anatomski ulozak, neklizajući đon, sadže kožni uložak za bolje prijanjanje.
 
Anatomski ulozak

Anatomski ulozak

Anti slip

Anti slip

Kozni ulozak

Kozni ulozak

super flexibile

super flexibile

best seller

best seller

karakteristike prozivoda:

Anatomski ulozak Anti slip Kozni ulozak super flexibile best seller
odgovarajuća obuća
za vaše dete
Kako bi Vam pomogli da ispravno odredite obuću za Vaše najdraže ovde mozete videti i pročitati korak po korak uputstva
kalkulator
veličina
Vrednosti koje ste dobili prateći naše uputstvo unesite u naš kalkulator i dobićete pravu veličinu obuće za Vaše najmladje.
uputstvo za
odabir veličina
Odštampajte naše uputstvo za određivanje pravog broja i pratite jednostavna korak po korak uputstva koja ovaj dokument sadrži.
×